Večerní hudba

Večerní hudba

Anotace: Lyrika/Ze sbírky Hra světel a stínů

Ach, ta hudba večerní, jak tajemně hraje!
Oblohou proplouvá kouzelný svit.
To měsíc zpod mraků ze zvuků těch taje,
sám sebou okouzlen, o lásce touží snít.

To snáší se večer v něžném, tichém svitu,
v dojemných akordech snad srdce roztává.
Toužíme probdít noc, v tom klidu, do úsvitu,
při svících vonících se jen šeptává.

Ach, to ta hudba, za noci tajemně svádí,
jsme spolu, tak spřízněni temnotou.
Něžně se laskáme, noc se k nám již sklání,
klesáme spolu, zmoženi dřímotou.
Autor Maura, 25.02.2010
Přečteno 416x
Tipy 29
Poslední tipující: Javavia, Bíša, enigman, ilona, hašlerka, Psavec, Kapka, WAYWARD, nejsembásník, Skalsky Pavel, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Inu,parádní dílko:)Líbí a to moc:)Ilona

26.02.2010 02:49:00 | ilona

krása hudby

26.02.2010 01:34:00 | Lilien

Hudba lásky.

25.02.2010 13:53:00 | Psavec

Krásné,něžné.

25.02.2010 06:03:00 | CULIKATÁ

Noc se sklání,
a já, zmožen dřímotou,
nečekám na něžné klání,
chci dnes projít samotou.
ST!

25.02.2010 01:35:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí