Bolest

Bolest

Anotace: Stále si šlapu po štěstí a utápím se v bolesti...jedna smska dokáže zničit všechno..ač byla myšlená uplně jinak..ta básnička je pro jednoho člověka,kterého moc miluju..je to vše jen nedorozumění,ale i tak -omlouvám se

V slzách šeptám vrať se mi,
buď zase jenom můj.
Ty,ze všech nejskvělější,
já chci tě stůj co stůj.

Já cítím v sobě prázdnotu,
co nelze popsat slovy,
jen kdybys tak tušil,
jak hrozně mě to bolí.

Není dne,kdy kapka slz mých by
na zem neupadla,
už ztrácí se mi cesta k tobě,
co mé srdce vedla.

Za blbost se platí!
-jsou to moudrá slova,
však bojím se že není možnost,
jak to vrátit znova.

Já udělám cokoliv,
abych tě měla zpátky.
Jen s tebou chci prožívat
ten náš život vratký.
Autor WerunkaaXD, 25.02.2010
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Zasněný básník, Iwushak...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chápu...jsme na tom stejně..jinak moc hezká je zní cítit touha po odpuštění..ST

26.02.2010 07:59:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí