Prosím,odejdi!!!

Prosím,odejdi!!!

Anotace: Smůla je i v lásce a já o tom vím své....:(

Běž už prosím pryč,mohl si se dostat do mého srdce,
teď tě prosím zahoď od něj klíč.

Odejdi a neříkej mi lásky slova.
Po tom co si udělal,nemůžu to věřit znova.

Ty necítil si nic a já k tobě lásku,
netušila jsem,že jí dát tak sprostě v sázku.

Jenom člověk bez srdce vsází se o lidský cit.
Proč?Možná pro pobavení,možná pro pocit,
že je někdo,kdo chce vedle něj být.

Pak když se zjistí,že šlo jen o sázky a o prachy….
No jo existují kluci,co si takhle hrají na machry.

Já jednoho z nich potkala a chtěla jsem ho milovat,
ale moje vzpomínky mi nedovolili,
moje srdce mu darovat.

Jsem ráda,že jsem mu ho nedala,
jinak bych se opět láskou zklamala.

Bylo pro mě těžké říct:“Promiň,ale musíme to ukončit….“
Když si vzpomenu,že jsem chtěla náš vztah prodloužit….

Kdybych to udělala ty bys vyhrál tu blbou sázku.
Tekle si prodělal a ještě ztratil mou lásku.

Nevěřím slovům o nějaké tvé lásce a naději.
Proto tě teď prosím,netrap mě a odejdi!!!
Autor Ms.Lonely, 11.12.2005
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí