Kvůli Tobě

Kvůli Tobě

Anotace: no jo...

Kvůli Tobě vytvořím nový svět,
kvůli Tobě utrhnu chráněný květ.

Kvůli Tobě překonám příliv,
kvůli Tobě udělám cokoliv.

Kvůli Tobě otevře se nebe,
kvůli Tobě neobětuji jen sebe.

Kvůli Tobě...ale nač?
Osud sis vybral sám,
a mě nechal v trápení usínat.
Autor Niky88, 26.02.2010
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Skalsky Pavel, CRASH
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oni nejsou zase až tak hloupý, spíš ovlivněni něčím jiným než je láska.

26.02.2010 06:24:00 | Niky88

jak jsou někteří lidé tak hloupý

26.02.2010 06:16:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí