Bylo-Nebylo

Bylo-Nebylo

Anotace: ...

V tajnosti a v skrytých tužeb
jsem byla Tvá horká kůže.

Kde pár slov jen stačí a
říkal jsi: Už jsi jen moje
Kačí...

V hříšných podmínkách jsem
jako milenka,kterou nechceš
znát.Máš strach že nastane
krach.

S citem je srdce zúžené a s
Láskou jemně spletené.
Kde je konec Té...nechtěné?

Otázky a odpovědi
Pravda a lež na potřetí...

Vyjde snad mé uvěznění

V myšlenkách..
V chtíči...
V srdci...
V Tobě...

Jsem Ta "druhá" co jde už pozdě...
Autor Kett, 26.02.2010
Přečteno 397x
Tipy 13
Poslední tipující: zelená víla, ilona, hašlerka, Bíša, Linzerka, Niky88, labuť, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdoví... třeba ne...

26.02.2010 11:21:00 | labuť

to se uvidí-neuvidí...

26.02.2010 11:01:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí