Chci

Chci

Anotace: Volná hodina zeměpisu, venku krásně...

Chci ti být blíž,
nemůžu na tebe přestat myslet.
Chci být ta, o které sniš,
chci změnit událostí sled.

Chci se ti zjevovat v tvých snech,
chci být s tebou, když jsi opuštěn.
Chci darovat ti i svůj dech,
když cítíš, že jsi poražen.

Chci být ti strážným andělem,
co chrání tebe před vším zlým.
Chci ti být blízkým přítelem,
za kterým jdeš s problémem svým.

Chci podat ruku svou,
když zklamou ostatní.
A též být světlem tvým,
co těžkou noc rozjasní.

Však velké přání mám...
a to se nesplní -
já, se mnou jen ty sám,
do konce našich dní.
Autor Dragoniana, 26.02.2010
Přečteno 491x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, ilona, kaaamiiii, Sarinka318
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí