Cítím

Cítím

Anotace: vím...že...víš

V dešti a ve splínu
V nahotě a ve stínu
Tě volám..Kde jsi?

S kapkou rozmarné touhy
S prázdnou kapsou kde
máš pár drobných.

..Na horký čaj..

Do dlaní s hrníčkem
s naštípnutým kousíčkem
...krvácím...z ran

Na rtech mně líbáš
V očích mně hlídáš
Na srdci studíš
Na duši dusíš
...Jak z toho ven...

.......................................................
Nauč mně se Lásce bránit
řekni že nemáš o tom ani
zdání...se mi vzdát.
Bez zábran mého Já
Tak proč se tu musím pořád
s Tebou prát...kdo z nás má
víc Rád...

Já Miluju
Já daruju
Já položím
Já odložím
Já snívám
Já bývám
Já vnímám....že jsem jiná..
Autor Kett, 27.02.2010
Přečteno 505x
Tipy 18
Poslední tipující: zelená víla, ilona, enigman, Niky88, Analisieren, Bíša, Psavec, Ejí, labuť, J's .., ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí