Zahalená houslovými klíči

Zahalená houslovými klíči

Anotace: ***

Jako klapky klavíru
láskáš mi kůži
notami hustě posetý
kus papíru...
(půlová střídá celou
...stejně hraješ po paměti...
i když ta skladba
nikdy není stejná...)

Zahalená houslovými klíči
rozechvělá tónem v tónu
tělo sténá touhou
srdce bije hlasem zvonu
(Pianissimo
pak ticho
slyším jen svůj hlas
zní mi jako ozvěna.
A Ty se na mě díváš
jak ten poslední tón doznívá...)
Autor Písklátko, 27.02.2010
Přečteno 413x
Tipy 16
Poslední tipující: Gabrielle, ilona, Jiří I.Zahradník, Zefi, labuť, Psavec, J's .., Linzerka, Severka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké ST!

28.02.2010 07:11:00 | Acham

S(T)upr...krásný...slyším tu vášnivou hudbu těla

27.02.2010 23:52:00 | Jiří I.Zahradník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí