Někdy být sama ...

Někdy být sama ...

Anotace: Lyrika/ ze sbírky: Adam mne má rád

Pouliční hluk a ptáci ve stromech – budíček!
Obvyklá sprcha a cigareta s kávou,
poslouchám hudbu tak notoricky známou,
Bože, teď mi upadl z halenky knoflíček...

Jako vzteklý pes mi vrčí mobil v kabelce.
Nikdy ho neberu po ránu, když vstanu,
piji kávu a dívám se na zahradu,
trsy květů v trávě, jako vzácné koberce.

Jsou chvíle, Adame, kdy toužím sama být.
Ta jarní rána jsou jen má.
Někdy je nutné jenom tak sedět a snít.
Autor Maura, 27.02.2010
Přečteno 437x
Tipy 19
Poslední tipující: denebrin, enigman, Larey, modrá..., Psavec, Bíša, Květka Š., Terčisko, Zefi, labuť, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

třeba i večery...

01.03.2010 12:12:00 | enigman

...taky mám svá rána...
ST

28.02.2010 08:49:00 | modrá...

tomu rozumím***st

27.02.2010 19:17:00 | ROMAN LOHNERT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí