Těžké, těžší, nejtěžší

Těžké, těžší, nejtěžší

Anotace: říká se, že je důležitější umět si klást otázky než na všechny znát odpověď...

Je těžké říci sbohem s vědomím, že už nikdy do stejné vody nevstoupíš...
Je těžší pak otevřít jiné dveře a jít dál?

Je těžké být zase "jen sám sebou"...
Je těžší být pak s někým jiným?

Je těžké trpět sám...
Je těžší pak najít odvahu svěřit se?

Je těžké nevědět, jak a kudy dál...
Je těžší pak hledat společnou cestu?

Ale nejtěžší je neklást si tyto otázky...
Nebo na ně najít odpověď?
Autor topící se sníh, 28.02.2010
Přečteno 536x
Tipy 5
Poslední tipující: dream in emptiness, ilona, Obyčejný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí