Vyznání

Vyznání

Anotace: velmi stručné?:-)

Už je to rok,
kdy na tebe myslím každým dnem,
kdy večer brečím pro tebe jen.

Ty si ani neuvědomuješ jak je to pro mě těžký,
představuji si jak by to s tebou mohlo být hezký,
jenže to je jen fantazie moje ,ty máš na mě názory svoje.

Myslíš že jsem jen malá holka co neví co chce,
ale já to vím moc dobře!

Chci jen tebe přece
Autor wakytka, 28.02.2010
Přečteno 389x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí