Láska

Láska

Anotace: podoba lásky? snad...(pro JP)..kéž by vedel..

Uprostřed parketu
v bělostných šatech
s kameny na krku
s červení na rtech.

Na nohou střevíce
naději v dlaních
málo je nejvíce
v hodinách ranních.

Nejistě přechází
dech se jí třese
slunce již vychází
tiše nadechne se,

hlasem pak andělským
rozezní dálky
na světě pozemským
ve vesmíru taky.

Něžnýma očima
v srdci mém tančí
takhle to začíná
takhle to končí.
Autor klajusenka, 28.02.2010
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí