Pomsta

Pomsta

Anotace: text písně.. http://bandzone.cz/decorum - tady ji najdete i zhudebněnou mojí kapelou :-P

Jednou jsem se probudil
ležela jsi vedle mě
já jsem tě pohladil
a ty zase mě

Smáli jsme se spolu
chodili jsme plavat
a odtamtud k nám domů
jenom přespávat

Ref: Měl jsem tě rád,
tvojí tvář líbeznou,/tu holku kouzelnu
Měl jsem tě rád,
tvou duši upřímnou/moji hvězdu jedinou

Všechno bylo bezva,
všechno dělali jsme ve dvou
pak řeklas, že jsi lesba
a táhneš to s mou sestrou

Ref: Měl jsem tě rád
tu holku kouzelnou
Měl jsem tě rád
tvou duši upřímnou


Když sestra večer usnula,
šel jsem tajně k ní
kulka jí hlavou projela
teď ať si v klidu spí.


Až mě odtud pustí
pomstím se i tobě
a s mojí milou sestřičkou
sejdete se v hrobě.

Ref: Měl jsem tě rád
teď ti musím sbohem dát
Měl jsem tě rád
ale teď tě nechci znát
Autor Uršula Helmutová, 28.02.2010
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí