Žádný city

Žádný city

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=buc-P5q5kS4

V srdci zmatek,kde jsem vlastně Já?
Promarněné noci bez souznění, nemáš
mně vůbec rád!

Příští dny jsou hazardem našich citů
Nevěřím na osud z určených triků,jak
si hrát!

Sama a bez pomoci tu hledám čas
Utekl do zapomnění a nedal mi ani
odraz z nás!

Kde mám hledat výhru v lásce ukrytou
Nesnáším prohru nad slovem,nejsi Tou
jedinou!

Vzdálené city nejsou žádný
Jsi otrávený už z mé krásy
jako každý jiný!

V myšlenkách už nehledám Tebe
Ve stínu šeravém halím jen sebe
do hříchu kde je prach!

A tak končím i Já...
Autor Kett, 28.02.2010
Přečteno 392x
Tipy 15
Poslední tipující: Pevya, zelená víla, ilona, enigman, J's .., Bíša, pamp_elka, CULIKATÁ, Kars, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kars to moc hezky napsal. Hodně štěstí!

01.03.2010 17:05:00 | Pevya

v sobě...

01.03.2010 11:12:00 | enigman

Vyhledej novou lásku
pro kterou budeš jenom ty
jediný korálek na provázku

28.02.2010 19:44:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí