Nevěrná..

Nevěrná..

Anotace: Hold existujou lidi, kteří když se vás dotknou , tak zapomínáte na všechno, co jste si kdy slíbili..

Nevěrná...

Když poslední paprsek dopadne na město
A já už ani nevím, že padesát a padesát je sto.
Jsem nevěrná

Když slunce zapadne za hory
A mě opět přepadnou moje rozmary.
Jsem nevěrná.

Když se mi hluboce podíváš do očí, tak můj svět se náhle zatočí.
Jsem nevěrná.

Když mě obejmeš, přeji si aby aspoň na sto let,
a obávám se, že už to je naposled.
Jsem nevěrná.

Když mi řekneš:"Miluji Tě" a naše rty se spojí,
v žaludku mi kručí a mé srdce se bojí.
Jsem nevěrná.

Je to nevěra, či ústa se mi mstí, když ty dvě slova s klidem vypustí???!
Autor Niké, 12.12.2005
Přečteno 489x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí