Láska

Láska

Anotace: Závidím lásku

Láska

Síla, která nosí v rukách
spoustu jarních milenců
vůle, která letní kvítky
vplétá sobě do věnců

Prošlapané pěšinky letních porostů
a malinké lavičky
připravené pro pár hostů
skryté jsou pod víčky lesa

To vše tu je vlídné
to všechno co chceš dát
to máš tu připravené
jak lásky zlaté bílý šat

Láskou voní vyhřátá tráva
i krtek se k milé prokopává
ona se chlubí: čí jsou, tvá?
ta jejich slůvka líbezná

To prohodil vánek
v listů šumění
a už se v nich nic nezmění
snad jen heboučký pohyb
špatně je z dáli znát
jen vidět je dvě postavy
za trnkovým keřem se líbat
Autor slamtron, 12.12.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí