uprostřed

uprostřed

Anotace: ... jen boky nastavené ...

.
prosvětlené
ve středu
diskotéky
hledáme
k posteli
svoje boky
nastavené
do žáru noci

a nad čelem
vypjatým ještě
mladým životem
do nás bump
prý kouzla
včaruje

snad později, až poté

když
rytmy tak
nové posté
protančíme
až za dlouhé dny
a nebetyčně nudné
se všemi svými sny

pak uslyšíme znova
jen tobě známá
vyptávaná

už od pradávna
volávaná do dne

a obývaná v noci
pod hvězdami

s tebou na mezi

bývala zvláštní
a milovaná
nejen tvá

slova pro Adama
.
Autor a_tao, 01.03.2010
Přečteno 364x
Tipy 13
Poslední tipující: Lota, Juan Francesco de Faro, Psavec, Mbonita, labuť, WhiteSkull, eroze, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí