můj dnešní svět

můj dnešní svět

Anotace: anotuji

muj dnešni den byl spavý.
ja radšji snila než žila...
nejsi to ty, hochu plavý
jehož rty u svých chci míti
a jeho jedinou ženou býti

je to ten muž kudrnatý
jenž nepomáhá mi po pádu vstát

je to ten muž tmavovlasý
jenž nechavě mě samotnou spát

ja věrim však, že jednou
mé sny se zvednou
a odejdou spočinout tam
kde přani se stávají skutečností

je to nudná baseň
ale nepíši ji pro tebe
piši ji jen pro sebe

to je dnes to důležité... já a můj svět
Autor girl.with.curly.hair, 01.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí