Zlomená láska

Zlomená láska

Anotace: Lyrika/ze sbírky Hra světel a stínů

Zatímco v osudu je rozhodnuto,
srdce odmítá pravdu pochopit.
Je to tak těžké, a je mi líto,
že musím svou lásku navždy opustit.

A řeka plyne v tom truchlivém čase,
stromy se nad ní tiše sklánějí.
Hvězdy vyšly a je tu tak krásně,
že city k tobě se mocně poutají.

Do písku napíšu, že tě mám ráda,
kdo mi to může asi zazlívat?
Kéž by se zas vrátila ta rána,
když jsme se nebáli spolu milovat.

Osudu vzdoruji, ten milost nezná,
láska je víc, než jeho zákony.
Jednou nás povede naše hvězda,
jen ať nás zármutek nyní nezlomí.
Autor Maura, 01.03.2010
Přečteno 432x
Tipy 19
Poslední tipující: Koza, Bíša, Psavec, Mbonita, enigman, labuť, Květka Š., 6thSun, WhiteSkull, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzdoruji, jak mohu, milý Psavče.

03.03.2010 00:53:00 | Maura

Osudu vzdoruj, výzva rebela.

01.03.2010 13:49:00 | Psavec

nezlomí...

01.03.2010 10:47:00 | enigman

Psané krásně!Osud je někdy nespravedlivý,ale co je spravedlnost...?

01.03.2010 08:57:00 | modrá...

Něžně napsané.Hezké.St.

01.03.2010 08:25:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí