Omlouvám se lásko..

Omlouvám se lásko..

Anotace: Byl tu pro mne, člověk, který mi věřil, stál při mne ať se dělo cokoliv, čekal až se ze všeho dostanu a budu moc říct jak ho miluji.. příliš pozdě..

Tobě má lásko,

tobě, který jsi mě zdvihl ze dna,
podal jsi ruku a miloval,
dlouze probírals mne ze sna,
aby jsi záhy litoval.

Tobě, kterýs mě něžně nosil přes překážky,
jen trochu lásky přeneslo tě přes urážky.
Tobě, který jsi trpěl a přece srdce dal.
Tobě, cos smutnil a přeci se na mě smál.

Tobě, co snažil ses až do roztrhání těla,
víc než omluvit bych se chtěla.
Byl jsi se mnou a utíral slzy..
já zklamala a moc to mrzí.

Nedokázala jsem se přenést přes první zklamání,
tys přišel, aniž bys čekal pozvání.
Ta ztráta pro mne je jak konec světa..

Miluji tě..pro tebe má poslední věta.
Autor darkday, 01.03.2010
Přečteno 1401x
Tipy 4
Poslední tipující: PPetrushka, ilona, Čoki, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Moc tomu nerozumím,ale je to krásně napsané.

29.03.2010 14:07:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí