Láska - Druhá strana mince

Láska - Druhá strana mince

Anotace: True Story

Co je tohle za cit ? Co se mi furt vyhýbá.
Ten co jiní milují , mě s jinýma zahýbá.


Nikdy jsem tě necítil a přesto bych tě poznat chtěl.
Párkrát jsem tě zahlédl,téměř na dosah tvou krásu měl.


Však ty jses zády otočil.ostří v hruď mou prostrčil.
Srdce nechápe a krvácí.
Proč to děláš?
To se ti to vyplácí?
Spousta lidí hnije v hrobě.Kvůly komu ? Kvůly TOBĚ!!!


Rozhlédni se kolem sebe! Všichni chtějí jenom tebe!
S tebou šťastni chtějí být, mě však z Tebe chce se blít!


Proč po tobě každý touží,když v zápětí se potom souží?
Srdce nechápe už umírá.
Proč to děláš?
Tohle to tě dojímá ?
Rád bych plakal v téhle době.Kvůly komu?Kvůly TOBĚ!!!



Na úvod snad tohle stačí,mysl má už z toho zvrací........
Autor Hony15677, 01.03.2010
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, CULIKATÁ, ilona, lonelymaiden
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky za koment :)
předem se omlouvám za slovník:)ale vážně jsem byl na dně a byl jsem vážně vytočený
Přesto .. ikdyž na tu Lásku v téhle básni jenom nadávám .... tak po ni toužím

01.03.2010 16:10:00 | Hony15677

Moje srdce toho také hodně nechápe,ale snaží se....Taky je mi občas na b..,tedy já bych spíše řekla zvra....,ale tady alespoň v modru je dost lidí fajn:-)

01.03.2010 15:39:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí