Už sto dní....

Už sto dní....

Anotace: ...sad true :((

Sto dní co jsem Tě potkala,
sto dní co pro Tebe sem plakala.

Už je to moc, já skončila jsem,
další bezesnou noc, měla jsem.

Ty zapoměl jsi dávno již,
já však cítila že jsem Ti blíž .... ale opak byl pravdou, radši už z života mi zmiz.

Protože vím že potkám-li Tě znovu,
ty dělat budeš jakože nic.
Já neodolám tvému svodu,
a zase budu o schod níž

Nebereš na mě ohledy,
kdo má vydržet Tvé vášnivé pohledy ??!!..

Já vzdávám se,
již nemám sil.....
Autor lonelymaiden, 01.03.2010
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: 4LJFilip, sinoraLee, ilona, Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechoď o schod níž,ale postup o schod výš.Držím Ti pěstičky.

01.03.2010 16:59:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí