Byla to tvá nevěra!

Byla to tvá nevěra!

Anotace: Lyrika

Potom, co závrať odezní,
z požáru hrstku popela,
podzimní vítr rozhází,
tehdy vše končí docela...

Sny klesnou zase do růží,
láska své oči přivřela,
slunce nad námi zachází.
Jaká příhoda omšelá!

Jsi však mi ještě po kůží...
Tak takhle jsem to nechtěla!
Láska nám nic už nedluží.
Byla to však tvá nevěra!
Autor Maura, 01.03.2010
Přečteno 370x
Tipy 11
Poslední tipující: enigman, Bíša, Květka Š., Mbonita, Kars, 6thSun, labuť, modrá..., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý at´ zpytuje své svědomí...

01.03.2010 17:31:00 | modrá...

Moc se mi líbí.

01.03.2010 17:30:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí