Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: Zakázané ovoce chutná nejlépe.. ale co na to říkají Zpovědnice? :)

Sbírka: Zpovědnice - Confessor

Jsi v mém srdci
a já jsem v tvém
cítím že i bez magie
tluče pro mě
a nesmím říct – tak vem!

Nesmíš mi říkat
jak moc mě miluješ
ale i přestože víš
jak moc to bolí
to jen zlehčuješ

Nejsem ti víc
než přítelkyní pouhou
co žertem či rozmluvou
více než častokrát
ukrátí ti chvíli dlouhou

Ty se mě nebojíš
nedržíš se zpátky
a není to dobré.
Pravda mé moci
otevírá zátky.

Nechci tě zpovídat
a ani sebe ze svých hříchů
nevztáhnu ruku na tebe
i za tu cenu
že prokleješ mou pýchu.

Že láska je slepá
a pouhý polibek obrovskou moc má
však ten kdo to nezkusil
neví jak sladká je moc
jak opojná

Jen letmo se dotknout
a potom city skrýt
jen na tvář polibek
a víc jako žena
nemohu s tebou být

můj úkol je větší
než může se zdát.
Vím že mě miluješ
a i když to chceš
NESMÍM tě zpovídat!
Autor Etain, 01.03.2010
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Čoki, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná slovíčka

01.03.2010 19:27:00 | Čoki

Moc se mi líbí:-)))

01.03.2010 19:21:00 | CULIKATÁ

Moc se mi líbí:-)))

01.03.2010 19:21:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí