Ty

Ty

Anotace: o pravé lásce mého srdce

Ty

Tvé oči na mne hledí s láskou,
nezískals mne pouhou sázkou,
řekls prostě mám Tě rád,
nebudu Ti nikdy lhát

Jsi mé tělo,jsi má duše,
slova ze rtů znějí suše,
jenže činy přesvědčí Tě,
lásko má,já miluji Tě

Chci být s Tebou ve dne,v noci,
dát Ti co jen budu moci,
chci Tě líbat na Tvé rty,
nechci jinou,Ty jsi Ty

Mé srdíčko patří Tobě
v nekonečně dlouhé době,
proto jestli chceš mě lásko,
dej mi své srdíčko krásko

Slibuji Ti věrnou lásku,
postarám se o Tebe,
lásko má já miluji Tě,
půjdem spolu do nebe
Autor Andrea de Taverne, 12.12.2005
Přečteno 398x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný rytmus

12.12.2005 17:44:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí