Zklamání

Zklamání

Anotace: o rozchodu,který mne doufám nezastihne,ale spoustu lidí ano,bohužel..

Zklamání

Byla jsem šťastná a měla Tě ráda,
teď mne však postihla Tvá podlá zrada,
zlomils mi srdce a já Ti věřila,
důvěru svou Ti bezhlavě svěřila

Byla jsem slepá,však nyní jsem prozřela,
láska v mém srdci však bohužel shořela,
teď cítím hořkost a pálí mě slzy,
musím však vzchopit se a zapomenout brzy

Nejsi mne hoden,když spáchal jsi nevěru,
pokud jde o lásku,pak jde o pověru,
nač ovšem plakat,když slzy nic nezmění,
štěstí je chvilkové,v smutek se promění

Zklamals mne velmi,
však nikdo mne nezlomí,
přiznávám,bolí to,
však smůla se prolomí

Vzal jsi mi naději,lásku a sny,
ale ne hrdost a další dny,
vzchopím se přísahám,ale Ty spadneš,
nikdy už nezískáš,po čem tak prahneš
Autor Andrea de Taverne, 12.12.2005
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí