Promiň, že je konec

Promiň, že je konec

Anotace: Konec něčeho -> začátek něčeho nového

Pomalím krokem odcházím
Nelituji a o oznámím
ti, že je konec.
Už nejsi můj lovec.

Už končí naše cesta společná,
už končí naše píseň báječná.
Nastal ten čas.
Čas a hlas.

Hlas mého svědomí.
Ten co tě vždycky omámí,
už je to tak,
a ne jinak.
Autor Rogue, 01.03.2010
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí