K-k-k-o-ul-e

K-k-k-o-ul-e

Anotace: .

sedí přede mnou
a čte mi
básně od Bukowskýho
,,K-k-k-o-u-le a s-spe-r-m-a."
Čte.

moc jí to nejde
7 let je 7 let
jenže vona se do toho dostane
a pak to teprv bude pořádnej mazec
Autor Tecka 2, 01.03.2010
Přečteno 279x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí