hodinu, 2

hodinu, 2

Anotace: .

Všichni říkaj: ráno
moudřejšího večera
a tak ráno vstávám
a doufám....
a čekám
hodinu, 2
a pořád v sobě cejtím
ten včerejšek

včerejší kecy, včerejší
pivo, včerejší naděje
pořád je to ve mně

a tak čekám
hodinu, 2
A pak ucejtím, že je to
konečně tady:
Vyseru se.

A teprv potom vím,
že začal novej den.

(Mám špinavý ruce,
ale přesto píšu krásný básně.)
Autor Tecka 2, 01.03.2010
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí