Cos mi lásko slibovala

Cos mi lásko slibovala

Anotace: xxx

Co jsi lásko slibovala
prý že s námi půjdeš světem
- tak trochu jsi přitom lhala
jako se lže malým dětem

Šla jsem jako všechny ženy
stavěla si hvězdné hrady
a když jsi se na mne smála
nikde rozum, nide rady

šla jsem bláhová a s vírou
srdce v dlani nabídla ti
kdo dá více - lásku ztratí
i milovat má se s mírou

Lásko, světa přelude -
stejně žádná radost, štěstí
bez tebe tu pro člověka
na tom světě nebude
Autor koloušek, 01.03.2010
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, tato22, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí