Derry Mma

Derry Mma

Anotace: část to snad poprvá...

Příchuť lilijek tvých úst,
v rabovat se jen do tvých snů,
Derry Mma, ty zlá ženo všech dnů,
ach, ty zlá ženo, co povzbuzuješ růst.
Nejen kousku našich těl,
vždyť ty jsi polibkem na ústech,
lilijek k pobláznění fialkových,
ach, ty zlá ženo, ženo bohužel.
Laskám snad jen výmysl mysli zvrácené,
polibky hraji si s ňadry tvého těla,
nedělám nic, co ty jsi nikdy nechtěla,
ach, jen mysl má myšlenky zvrácené.

Tvá příchuť lilijek polibků,
jak balzám na malinké dušičce,
co k nebi vzývá Eony slibů,
ach, ty zlá ženo, co povzbuzuješ chtíče.
Miliony hvězdy nad hlavou,
v pláštěnkách před sny únavou,
jen v srdci duši jedinou,
a v ústech pachuť sinavou…

Derry Mma, ty polibku na lilijku úst…
Autor Láďa, 01.03.2010
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: ziriant, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí