Vše jednou tiše končívá

Vše jednou tiše končívá

Anotace: ...

Vše jednou tiše končívá,
a touha jenž tak mizivá,
jen prchavá a nestálá,
sbohem jednou sama dá.

Vše jednou tiše končívá,
když duše od slz bolavá,
je jediné co zbýti má,
jen smutek pak už přebývá.

Pak vše jednou tiše končívá,
bez slz a breku to bývá,
člověk časem zapomíná,
ale sám se někdy tomu vzpírá.

Vše jednou tiše končívá,
jen vzpomínka ta zůstává.
Autor PetAnderson, 02.03.2010
Přečteno 374x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí