zrada

zrada

Anotace: ....

Řekla, že sami na valentýna nebudeme ,
že budeme spolu a víno popijeme ,
jenže nastala chyba a krutý zvrat ,
já na facebooku psal ji hodněkrát ,
neozvala se a já zůstal v neděli večer sám ,
tak jsem si řekl že víno vypiju a do nosu si dam ,
ted na facu vidim samé omluvy od ní ,
ale nevím jestli mám chuť psát si s ní ,
slíbila něco co pro mě důležité bylo ,
měl jsem zlomený srdce a tohle mě dorazilo.
Autor stava11, 02.03.2010
Přečteno 274x
Tipy 1
Poslední tipující: Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí