Loučení

Loučení

Anotace: Loučení je vždycky těžké, je však o to těžší, když víte, že to může být naposledy...

Sbírka: Strasti a radosti Vesmíru

Na jednom z útesů
příboj moře kvílí,
pod nebem hvězdným
postůj se mnou chvíli

Jen chvilku posečkej
bitva neuteče,
potom můžeš válčit
a srážet mečem meče

Teď svou mi ruku dej
a pohleď do mých očí
něco si z duše přej,
když hvězda nebem skočí
ať se tvůj osud
ke zlému neotočí

Poslední polibek
a pohlazení malé,
jestli se nevrátíš,
sejdem se ve Valhalle...
Autor Matsuyama Tatsuko-chan, 02.03.2010
Přečteno 336x
Tipy 4
Poslední tipující: K.k.k.Kajluška, CULIKATÁ, CRASH
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí