Hrady z kostiček

Hrady z kostiček

Anotace: "K"

Přes úsměv mi slzy kanou,
když naději držím - planou.
Přes tváře se slzy valí,
úlevový úděl mají.

Vzpomínky zas vlasy hladí,
slova tichá ukrývají.
Vzpomínky se v uších ztrácí,
a samota se stále vrací.

Kéž by slzy smyly chtíč,
odnesly ho navždy pryč.
Kéž by slzy smyly chvíle,
kdy stavěly se snadno cíle.

jako hrady z kostiček ..
Autor Analisieren, 02.03.2010
Přečteno 331x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, enigman, Bíša, Lady Celebrian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí