Bláznivá láska

Bláznivá láska

Anotace: Lyrika/ ze sbírky: Adam mne má rád

U sebe nosím sešit tvých básní,
když mohu, tak si v nich čtu.
V mysli se nad nimi trochu zasním,
bloudím si v milostném snu.

Nosím je proto, abych věděla,
jak umíš bez vady lhát.
Tvá slova by lahodně nezněla,
kdybych se snadno chtěla dát.

Jak lovná ryba do sítí mířím.
Lovec téměř nedýchá.
Ještě mu chvíli vítězství ztížím.
Myslím, že moc pospíchá.

Bláznivá láska, na pokraji léta,
při nás ať stojí, s ptáky neodlétá.
Autor Maura, 02.03.2010
Přečteno 536x
Tipy 17
Poslední tipující: Terčisko, modrá..., CULIKATÁ, labuť, denebrin, enigman, Zasr. romantik, Psavec, Bíša, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásnej sonet! ST!

03.03.2010 00:27:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí