sbohem lásko

sbohem lásko

Anotace: už je moc věcí pokažených...začínám se smiřovat s koncem- ještě nevím jakým...

život šel dál
ale tys nechápal
že z hromů a blesků
nejde udělat třeba dotek
nemysli na lásku
nemysLi na polibek
to co máš a co tak rád prožíváš
je ve skutečnosti vzácný
jamile o to přijdeš
ona to věděla
ona to cítila
pčichází konec
čas běží různými směry
někdy rychle
jindy krátko
ale náš čas už vypršel
SBOHEM má LÁSKO
Autor Dedillope, 02.03.2010
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí