Trpím já i ty

Trpím já i ty

Anotace: Miluji a nejsem milován... a miluji stále víc.

Tak krásná navenek i v nitru,
já láskou k tobě hořím,
do myšlenek se nořím,
mé vyznání zmizelo ve větru.

Nemusím ti to říkat,
ty sama to dobře víš,
kvůli mě teď trpíš,
kéž uměl bych se kát.

Kvůli jiným oba teď trpíme,
svět je tak nespravedlivý,
lidské duše zraňuje a křiví,
jak bolesti zbavit se nevíme.

Dívám se na tu krásku,
do těch krásných očí,
vidím v nich laskavost,
však nevidím v nich lásku.

Trpím při pomyšlení,
že ty sama se trápíš,
v bolesti srdce se utápíš,
doufám ve zlepšení.

Tvá láska je mi zapovězena,
přesto v ni stále doufám,
nad osudem naším zoufám,
třeba někdy nastane změna.
Autor knedlajz, 02.03.2010
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí