Láska???

Láska???

Anotace: ne, bylo to něco jiného

Ta krása co z vás vane
ten démon v pozadí
ta láska co vždy zklame
vaši nitro prozradí

vaše oči a to vše kolem
mlčení a slova mezi řádky
hadí pohled za tím stolem
a slova z neprůhledné látky

nesou strach ta slova hadí
vyžeňte tu mrchu v sobě
všem lidem to už vadí
pýchu zahrabejte v hrobě
Autor Akyš, 02.03.2010
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, Elisha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

slova z neprůhledné látky - super!!

26.03.2010 19:21:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí