Čekání na Adama

Čekání na Adama

Anotace: Lyrika /ze sbírky Adam mne má rád

Neklidná hudba tak rozechvívá ticho.
Neskrývám, mívám divné sny.
Myslím na tebe a všeho je mi líto.
Tak rychle plynou všední dny.

Uvěř mi, Adame, že jen tebe čekám!
Čaj chladne v čínské konvici.
Řekl jsi - samotnou tě už nezanechám.
Piji ten čaj se skořicí...

Buď jedním z těch tančících stínů,
co se míhají na stěně.
Ulehni se mnou do jasmínů...
Hvězdy září tak studeně.

Když ani potom sám nepřicházíš,
za tebou jdu po cestě svých snů.
Tolik mi, lásko, tolik mi scházíš.
Hrajeme si tak podivnou hru.
Autor Maura, 03.03.2010
Přečteno 409x
Tipy 17
Poslední tipující: zelená víla, ilona, hašlerka, Psavec, Bíša, Mbonita, Květka Š., labuť, denebrin, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí