Opaky

Opaky

Anotace: ....

Nemůžeme žít bez sebe...
jenže já půjdu do pekla,ty do nebe.
Ty jsi slunce,co lidem hladí tváře.
Já měsíc,chladná noci záře.
Ty jsi láska po které lid touží..
Já jen nenávist,co jejich duši souží.
Ty jsi letní den,já mrazivá noc.
Ty jsi pravým opakem,sám vidíš,jak moc.
Protipóly se přitahují,ale taky vrána k vráně sedá..
Každý jsme jiný a takhle se žít nedá...
Tak tě nechávám jít
Autor Rootness, 03.03.2010
Přečteno 395x
Tipy 10
Poslední tipující: Maličká Peťulka, janewe, ilona, Eru Alonnar, Isquieasuus, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí