Navždy chci tě mít

Navždy chci tě mít

Anotace: :)

Jsem sám
život teskně ubíjí mé zduřelé představy.
Jsem sám a mám obavy.

Víc než sil hledím si tebe
jsi moje závislost
jsi moje ctnost.
Stále tě vidím v pozadí
na každém denním obraze
ať ladí nebo neladí
jsi mozajkou i v podlaze.
Jsi zármutkem mého srdce
které touží po tvém objetí
jsi vlna, která nese
radost nebo dojetí
vždy když tě vidím.

Jsi nekonečná poušť
s oázou uprostřed
jsi prst co mačká spoušť
a já jsem naodstřel
tvým temperamentem.

Jsi vůně jarních květů
v rozbřesku tepla slunce
jsi dotek hlasů pěvců
co rozdrcuje smutek.

Jsi prostě moje zlatíčko
láska z mých všech zrození
snad mohu šeptnout maličko
navždy chci tě mít.
Autor Ďábel sám, 03.03.2010
Přečteno 879x
Tipy 20
Poslední tipující: mkinka, DeathDorothy, JakubS8, Bíša, zelená víla, modrá..., labuť, CULIKATÁ, hašlerka, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně líbí.

26.03.2024 18:41:59 | mkinka

Díky

27.03.2024 06:44:33 | Ďábel sám

Ode mne máš ST. To bylo od srdce cos napsal...

05.03.2010 23:10:00 | JakubS8

Líbí se mi:-)

04.03.2010 10:33:00 | modrá...

Úžasná..dokonalá

03.03.2010 19:22:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí