Anděl s křídly

Anděl s křídly

Anotace: Taky to znáte, panové??

Anděl s křídly z hedvábí se ke mě blíží,proč se ho bojím, zlo mě tíži.
Tak dokonalá, tak užasná a spanilá,nevěřím očím svým,před ní se v červa měním.
Už nevím jak ji nejlíp popsat mám,v bílém stínu zahalená.
Vášnivým pohledem něco skrývá, a moje duše se v tom nevyzná.
Dotykem Tě spálí,si pro ní špína a to Tě k šílenství dohání.
Myslím na ní bez přestání,zapomínám na dychání.
Slunce se mi snaží sílu dát,Anděla chci ,Anděla m.......
Autor Gebosek, 03.03.2010
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí