Jak v horkém šálku čaje

Jak v horkém šálku čaje

Anotace: Láska je to největší štěstí i největší trápení

Jak v horkém šálku čaje
bílý cukr taje
v mém objetí se rozpouštíš
jak maják, co na útesu bliká
si mé srdce na samotu zvyká
když mě opouštíš

Jak ovocný dort s polevou
na zralé třešně Tvé rty zvou
když líbáš
jak sněhová vločka uprostřed léta
bloudím někde na konci světa
když se skrýváš

Jak na moři lžička medu
jak na poušti kostka ledu
mě svádíš
jak krvavé rány zasypané solí
má duše trápí se a bolí
když zradíš

Jak šampón z mléka
Tvá ruka po mně stéká
když hladíš
Tebe nenahradí láska nová
jen slzy nahrazují slova
když mi scházíš...
Autor 68man, 03.03.2010
Přečteno 346x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Myrja, Psavec, labuť, danav, adida, Javavia, CULIKATÁ, Kett
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi. Hodně ...

04.03.2010 21:30:00 | Myrja

Hezká básnička.

04.03.2010 14:44:00 | Psavec

Láska je had
I jablko z ráje
Je štěstí
Je smůla

Hoří i taje
Kazí se i zraje

A v tichu voní
Po slzách

----------------------------------------------------------

Vítám Tě mezi námi.

04.03.2010 07:44:00 | labuť

Moc pěkné.

03.03.2010 22:12:00 | Javavia

Nádherný, až se mi tají dech...

03.03.2010 21:19:00 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí