Jsi moje nejhezčí vzpomínka

Jsi moje nejhezčí vzpomínka

Anotace: pro D.B. (vím že by sis zasloužila něco lepšího ale ty si tohle stjeně nepřečteš)

Tady a teď, vzpomínky tečou
stáli jsme tam a celý svět se jenom divil
točí se dál jako kolo u náklaďáku
a já byl ten kdo v tu chvíli chybil

těch pár chvil co jsem byl s Tebou
dalo mi víc než co roky dávali jiní
chci vědět dál kam tvé kroky vedou
chci se starat aby mohla klidně spát
škoda že Ti vzpomínky říct nedovedou
to co já už řeknu snad...
... že Tě mám rád
Autor někdojiný, 03.03.2010
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí