Čas

Čas

Anotace: nevrátíš...

Čas je pomněnka barev
když prší je na dně
Utíká a vzdaluje se
Nečeká a miluje se

s vteřinou...pro jinou
s hrdostí...s něžností
s Tebou... a beze Mne

Kdo z nás ho doběhne?

Ztracená vteřina
Uřvaná v peřinách
Slzavé údolí...
Bolavé období..

Kdo mi na to odpoví?

Že čas se už nevrátí
Že mně nikdo nechrání
Že marně volám
Že strašně moc...DOUFÁM.

Hodinář už zavřel krám
a Já...Tu čekám dál....
Autor Kett, 04.03.2010
Přečteno 476x
Tipy 17
Poslední tipující: Krahujec, Niky88, Druell, zelená víla, Psavec, modrá..., CULIKATÁ, labuť, enigman, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

st

04.03.2010 16:09:00 | zelená víla

čas běží bez ohledu na všechno...

04.03.2010 09:54:00 | modrá...

tik tak...

04.03.2010 01:06:00 | enigman

proč to tam máš podtrhaný?

04.03.2010 00:08:00 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí