vzpomínky na žal dneška

vzpomínky na žal dneška

Anotace: jedna z těch lyričtějších

Sbírka: Falešné úsměvy v pianissimu

nad krajinou modravou
a nad ostrovy zjihlých snů,
jas slunce tříští mlhu mdlou
těch bolno-šedých, prázdných dnů.

Zde nosím kvítí z vichru luk
když dálka dusí lásky vzdech,
chci jejich něhu šetřit muk,
na něž není žádný lék.

Zde objímá mě smutků chlad
a ochutnávám samot bol.
Vy nechal jste mě ležet v lad
a v oceánu sebral vor.

nad krajinou modravou
a nad ostrovy zjihlých snů,
chci lehko-ladně odeplout
do krajů, kde má Éros trůn
Autor Patěnka, 04.03.2010
Přečteno 443x
Tipy 9
Poslední tipující: ilona, Javavia, deep inside, CULIKATÁ, Skalsky Pavel, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí