Zamčená

Zamčená

Anotace: v Tobě..

Chci spát v proměnách
Snít o změnách, co
mám v sobě vryté.

Chci prosit Anděla
O trošku té záře
nade mnou skryté.

Chci se zbavit chtíče
Zavřeš je tiše pod
zámek s heslem.

....S'agapo....

Pak zahodíš někam klíček
z okna do tmavých uliček
S nápisem ..Nepřístupno..


Až budeš mít cestu kolem
zabloudíš sem ,už jen slovem

....S'agapo... a Sbohem...
Autor Kett, 05.03.2010
Přečteno 464x
Tipy 21
Poslední tipující: jedam, danav, hašlerka, Bíša, Psavec, Larey, enigman, CULIKATÁ, WhiteSkull, Niky88, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já myslím že řekl na shledanou...

05.03.2010 12:10:00 | enigman

Poslouchám Stinga, čtu si Tvou báseň je zase zvláštní asi jsem blázen..

05.03.2010 00:13:00 | Chico1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí