Malý cit

Malý cit

Anotace: taková krátká

Zase mě trápí,
zase mě spaluje,
nevěřím už,
že mě možná miluje.

Pořád mi
na něm záleží,
ale mé city,
jsou pro něj přítěží.

Vždycky mě rozesmál,
vždy mi stál za úsměv,
a přitom nikdy,
mi nestál za hněv.
Autor Liquid vamp, 05.03.2010
Přečteno 292x
Tipy 1
Poslední tipující: betmen71
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí