Hnědé oči

Hnědé oči

Anotace: Je lepší nemít duši.

Zase o hnědých očích sním,
zase korálovku žilou propustím.
Nechám ho klidně se odplazit.
s nožem na slizkém těle se bude mazlit.
Však on cestu dobře zná,
rubíny místo očí, na cestu do pekla se dá.

Dám cokoliv za jeden den s mým andělem,
už se nechci probouzet a snít zase a jen.
Je to mé prokletí v tomhle životě,
upíšu se ďáblu, ženu chci, toto bude stát v naší dohodě.

Co ona se mnou provádí, to žádná neumí,
očkama mě dostala, tělem mě pořád svádí.
Ručky jako hedvábí, prstíky struny kytary.
Půvab, šarm a jiskru v očích, to je má jediná,
Izi, vznešeného rodu, bohyně…spanilá.
Autor Gebosek, 05.03.2010
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, betmen71, BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí